Kadare: Pushtimi osman nuk i ka mbrojtur shqiptarët nga sllavët

Ismail Kadare
më 17/06/2013 17:28

U promovua në Prishtinë libri për Naser Hanin

U promovua libri për Naser Hanin
Strugë më 17/06/2013 9:29

Një kronikë mbi proceset dramatike në skenën politike të Maqedonisë

Libri “Përthyerjet politike”  i autorit Ismail Arsllanit
Shkup më 16/06/2013 19:28

Shpërblehen aktoret Amernis Jovanovska Nokshiqi dhe Zarije Jonuzi

Posteri i shfaqjes Gishti
më 16/06/2013 15:51

U nda nga jeta profesor Hamza Reka

Prof Hamza Reka
Shkup më 15/04/2013 16:10

E pastaj…

Foto: Irena Mila
më 14/04/2013 20:45

Garoni në spektaklin ‘Rinia Vlen..’

“Rinia vlen…” është një spektakël i cili organizohet për herë të dytë me rradhë nga Fondacioni “Dituria”, e që fushëveprimin e tij e shtron mbi kulturën, artin dhe shkencën.
Gostivar më 10/04/2013 13:58