Netët strugane të poezisë nga 22 deri më 27 gusht

Shkup më 12/08/2018 16:38

Programi Vjetor Kulturor 2018 ka marrë epilog: rezultatet nga ankesat (INFOGRAM)

Shkup më 12/08/2018 16:11

Portret me Fitim Selimin: Regjia e zhvillon imagjinatën që mund të preket vetëm në teatër

Fitim Selimi, student i gjeneratës së parë të regjisë në UT
Shkup më 11/08/2018 22:50

10 librat që duhen lexuar sipas Helena Kadare

Helena Kadare
më 11/08/2018 19:30

Programi Vjetor dhe epilogu i projekteve të shoqatës “ART”: Komisioni për botime pa kryetar

Shkup më 10/08/2018 23:30

Portret me Taulant Destanin: Nëse ju pengon politika, mirësevini në aktrim

Taulant Destani, aktor
Shkup më 10/08/2018 22:50

Poezia e Salajdin Salihut përzgjedhet që të jetë pjesë e antologjisë evropiane

Shkup më 10/08/2018 21:50

Kosovë, hapet ekspozita e fotografive “Unë jam shqiptar”

Prishtinë më 10/08/2018 20:42

Koncert i pianistit shqiptar Robert Bisha dhe Ekspozitë “Pas ylberit” sot në “Verën e Ohrit”

Ohër më 10/08/2018 8:41

Portret me Sabina Memishin: Në aktrim nuk është e rëndësishme fama, por t’i durosh vuajtjet

Sabina Memishi, aktore
Shkup më 09/08/2018 22:50