Promovohet romani “Gexhekondu” nga Naxhi Ndoci

Promovohet romani “Gexhekondu” nga Naxhi Ndoci
Shkup më 20/06/2012 14:42

Instrumentistë nga Maqedonia do të masin forcat në “Ars Kosova”

Garat kanë nisur në Sallën e Kuqe të Pallatit të Rinisë në Prishtinë, mesditën e së dielës
Prishtinë më 18/06/2012 14:14

Tetovë, shfaqet filmi Dossier K në Festivalin e Filmit

Dossier K shfaqet sonte në Tetovë në kuadër të TIFF ODA
Tetovë më 15/06/2012 13:58

Sot fillon Festivali ndërkombëtar i filmit në Tetovë

International Film Festival-ODA
Tetovë më 13/06/2012 15:41

Nga 13 deri 15 korriku mbahet ”Këngë Jeho”

Në Këngë Jeho 2012 parashihet të marrin pjesë grupe artistike nga Maqedonia, Kosova dhe Shqipëria
Strugë më 12/06/2012 12:55

Të mërkurën mos harroni, Tetova International Film Festival

Nga 13 deri më 16 qershor në Tetovë do të mbahet International Film Festival-ODA.
Tetovë më 11/06/2012 18:10

Galeria e Arteve Tetovë fton artistët të konkurrojnë me projekte

Galeria e Arteve Tetovë fton artistët të konkurrojnë me projekte
më 05/06/2012 13:38