“Shtypja” dhe kreativiteti i Luran Osmanit para artdashësve në Shkup

Ekspozita mbahet në Qendrën Informative – Kulturore në Shkup do të zgjat deri më 13 nënto
Shkup më 03/11/2012 23:52

Kjo Dashuri

Foto nga Arthur Sarnoff
më 03/11/2012 22:41

Unë jam e kuqja, Orhan Pamuk

Një grup i zgjedhur miniaturistësh të oborrit të Sulltan Muratit III, janë ngarkuar të përgatisin librin që i plotpushtetshmi i Lindjes do t'ia bëjë dhuratë një të plotpushtetshmi në Perëndim
më 02/11/2012 23:42

Për herë të parë, art me gjilpëra kushtuar 100 vjetorit të pavarësisë

Ekspozita hapet të premten në orën 18:00, dhe do të qëndrojë e hapur për 5 ditë me radhë
Tetovë më 31/10/2012 21:45

Promovohet libri “100 Vjet vargje Atdheut”

“100 Vjet vargje Atdheut” fillon me poezitë e Pashko Vasës dhe përfundon me Mario Bellizin
Tetovë më 31/10/2012 13:32

Tetova me manifestim kushtuar kongresit të alfabetit

Tetova me manifestim kushtuar kongresit të alfabetit
Tetovë më 30/10/2012 15:19

James Bond Sky Fall, rekord i shikueshmërisë (VIDEO)

Filmi ka fituar rreth 32 milionë dollarë në vikend dhe ka pasur shikueshmërinë më të madhe nga të 23 filmat e Bondit
më 30/10/2012 12:52

Shkrimtari Resul Shabani fiton çmimin ‘Dialog mes kulturave’

Resul Shabani
Shkup më 30/10/2012 12:48

Sidoqoftë

Foto nga: Arthur Conan Doyle
më 27/10/2012 23:15