”LGBT Junajted” organizon ekspozitë në Tetovë

LGBT Junajted
më 26/11/2014 16:28

Salajdin Salihu u nderua me çmimin “Poeti shqiptar i vitit 2014”

Salajdin Salihu
Tiranë më 25/11/2014 20:50

Banda Frymore e Shkodrës defilon në Tetovë

Banda Frymore e Shkodrës defilon në Tetovë
Tetovë më 25/11/2014 12:50

Pianisti Shkëlzen Baftijari, sonte me koncert duo piano para publikut tetovar

duo_piano
Tetovë më 24/11/2014 11:54

I vetmi im

Foto: Ann and Sind
më 23/11/2014 22:49

Turqi, secili universitet shtetëror do të ketë xhami

Xhamia Aya Sofia në Stamboll
Turqi më 22/11/2014 17:39

Sonte nis Albanian Film Week në Nju Jork

Sonte nis Albanian Film Week në Nju Jork
më 21/11/2014 14:52

Promovohet libri “Lundërtari i ishullit” me autor Flamur Mehmeti

Mbrëmje poetike në Librarinë e Çarshisë
Shkup më 21/11/2014 13:08

Në Gostivar u mbajt ekspozita me veprat nga kolonia artistike rrugore “Mure që flasin”

Në Gostivar u mbajt ekspozita me veprat nga kolonia artistike rrugore “Mure që flasin”
Gostivar më 19/11/2014 15:39

“Bashkëpunimi shqiptarëve dhe maqedonasve nga kryengritja e Ilindenit deri në Luftën nacional-çlirimtare”

Kopertina e librit "Nacionalizmi jashtë/në kontekst: bashkëpunimi shqiptarëve dhe Maqedonasve nga kryengritja e Ilindenit deri në Luftën nacional-çlirimtare”.
Tetovë më 19/11/2014 14:55