Tetovë, koncert mahnitës i divës Inva Mula (VIDEO)

Inva Mula
Tetovë më 29/04/2018 23:18

Abba incizon këngë – për herë të parë qysh më 1982

më 27/04/2018 17:58

Adrijan Gaxha dhe Onat publikojnë këngën “Lujmi krejt” (VIDEO)

më 20/04/2018 19:43

Prestigjozja britanike me vlerësimet maksimale: “Shqipëria, surpriza e natës!”

më 18/04/2018 19:50

Elvana Gjata publikoi këngën më të re (VIDEO)

më 06/04/2018 12:25

35-vjetori i karrierës, Kastriot Tusha mbledh artistët më të mirë në koncert

më 05/04/2018 19:53

Eurovizioni po troket, Shqipëria në renditje të favorshme në radhën e performancave!

më 04/04/2018 18:51