Koncert solistik në Shkup i virtuozit me famë botërore Petrit Çeku

Shkup më 20/04/2016 11:47

 Gitaristi Petrit Çeku me koncert recital në Tetovë

Tetovë më 14/04/2016 12:11

Mercan Dede nesër e hapë Turkish Jazz Week

Turkish Jazz Week
më 11/04/2016 18:19

Fillon festivali “Ditët e muzikës së Maqedonisë”, performues edhe tre shqiptar

Shkup më 31/03/2016 14:50

Talenti kumanovar në garë ndërkombëtare, Ismet Vejseli merr çmimin e parë për solo këndim

Shkup më 27/03/2016 10:23

Rolling Stones mban koncert historik në Havanë (VIDEO)

më 26/03/2016 12:53

Koncert i muzikës klasike dhe xhazit në OBM

Shkup më 29/01/2016 14:25

Duo “Skupi” sonte mban koncert me këngë të vjetra qytetare

Shkup më 23/12/2015 11:45