Sonte nis Festivali i 55-të i Këngës në RTSH

Festivali i 55-të i Këngës në RTSH
më 21/12/2016 18:26

Koncerti super i njohur i Vienës vjen në Tiranë në 2 janar, ja ku do të zhvillohet

Filarmonia e Vjenës
më 10/12/2016 21:13

Koncert me muzikë mistike për publikun shkupjan

Koncert me muzikë mistike për publikun shkupjan
Shkup më 05/12/2016 23:00

Fishkëllimat nëpër vreshta (VIDEO)

Foto nga - Majlinda Hoxha
më 23/11/2016 16:29

Ndahet nga jeta legjenda e muzikës Leonard Cohen (VIDEO)

Leonard Cohen
më 11/11/2016 8:35

Përsëri muzikë maqedonase në radio: Ministria e Kulturës e hoqi ndalesën e MDMA-së

Ministria e Kulturës
Shkup më 01/11/2016 11:55

Koncert i muzikës serioze- klasike në Kumanovë

14885718_584384241746647_876953611_n
Kumanovë më 27/10/2016 11:34

Leonard Cohen: Nuk jam gati të vdes

Leonard Cohen
më 24/10/2016 14:33

Mbrëmje e muzikës dhe poezisë franceze në Muzeun e Qytetit të Shkupit

Muzeu Shkup
Shkup më 19/10/2016 9:31