Netta akuzohet për plagjiaturë: në pikëpyetje mbajtja e Eurosongut në Izrael?

më 07/07/2018 13:19

Mbreti i pop-muzikës si muzë e përhershme

më 01/07/2018 21:14

Bruno Mars në stilin shqiptar, u publikua parodia e re e trios nga Tetova (VIDEO)

më 29/06/2018 20:06

Manifestimi “Pena ime”, nën tingujt e jashtëzakonshëm të muzikës klasike

Kumanovë më 23/06/2018 10:17

Ariana Grande e Nicki Minaj sjellin “The light is coming” (VIDEO)

më 21/06/2018 21:34

Alban Skenderaj dhe Noizy publikojnë këngën “Drejt Suksesit” (VIDEO)

më 08/06/2018 17:36

Elita 5 sjell emocione në rrugët e Tiranës, performon mbi një kamion në ecje (VIDEO)

më 04/06/2018 17:28

Ardian Bujupi e Xhensila publikojnë këngën e re (VIDEO)

më 01/06/2018 19:33