Dua Lipa përsëri “mbretëresha” e suksesit

më 15/01/2018 20:44

Çfarëdo keni dëgjuar nga Alban Skënderaj, kjo do të jetë më e mirë

më 14/01/2018 21:12

Era ka dështuar në arenën ndërkombëtare! (FOTO)

Era Istrefi
më 13/01/2018 22:26

Pas publikimit të IDGAF, Dua Lipa me sukses tjetër (FOTO)

Dua Lipa
më 13/01/2018 21:59

Me “EL BAÑO” rikthehet Enrique Iglesias më fuqishëm se kurrë (VIDEO)

më 13/01/2018 13:56

Pa bërë 24 orë, IDGAF-i i Dua Lipës afër 6-milionëshit të youtube-s (VIDEO)

më 13/01/2018 12:26

“Ne nuk kemi armë”, mesazhi i Ermal Meta me albumin më të ri

më 11/01/2018 11:50

Shakira, artistja më e klikuar në Youtube (FOTO)

më 10/01/2018 16:10

Sot është ditëlindja e “Mbretit”, përkujtohet 83 vjetori i Elvis Presley

më 08/01/2018 17:48

Luvaraden dhe Valeta kryeqendrat e kulturës për vitin 2018

Gjuha e muzikës
më 01/01/2018 17:15