Libri Pellazgo – Ilirët pa dritën e botimit

Në hapësirat e Komunës së Sarajit u bë promovimi i librit “Pellazgo-Ilirët”, i autorit Abedin Krosi
Shkup më 23/12/2012 17:17

High Fidelity, një ditë të gjithë duhet të rritemi

Portalb këtë javë ua rekomandon librin High Fidelity nga Nick Hornby
më 21/12/2012 23:45

Njëmbëdhjetë minuta, rrugëtim vetëzbulimi

11 minuta
Shkup më 14/12/2012 20:56

Umberto Ecco – Varrezat e Pragës

Umberto Eco - Varreza e Pragës
më 07/12/2012 23:32

Helena Kadare: Kohë e pamjaftueshme, jeta me Ismailin

Helena Kadare
më 23/11/2012 19:39

Mëndafshi…kur heshtja është dashuri!

Roman nga Alessandro Baricco
më 16/11/2012 16:37

“Dervishi dhe vdekja” jermitë e një shpirti para çasteve të fundit

Dervishi dhe Vdekja
më 10/11/2012 0:29

Unë jam e kuqja, Orhan Pamuk

Një grup i zgjedhur miniaturistësh të oborrit të Sulltan Muratit III, janë ngarkuar të përgatisin librin që i plotpushtetshmi i Lindjes do t'ia bëjë dhuratë një të plotpushtetshmi në Perëndim
më 02/11/2012 23:42

Mosmarrëveshja, Ismail Kadare

"Ky libër nuk është as histori dhe as shkencë, por thjeshtë letërsi, dhe sprovë letrare", sipas Kadaresë
më 26/10/2012 21:29