“Nostalgji për kohërat e rrezikshme” libri më i ri i Agim Vincës (FOTO)

Agim Vinca
Shkup më 26/04/2017 13:24

10 librat më të mirë të të gjitha kohërave, sipas revistës TIME

biblioteka-e-gazi-husrev-beut-libra-bibiloteke-5
më 23/04/2017 20:45

Libër me poezi më i vogël se 1 centimetër (FOTO)

Shkrimtari dhe poeti, Ümit Yaşar Işıkhan
më 23/04/2017 14:54

Aurora Ndrio Karameti promovoi librin e saj “MAQEDONIA viti 1: Media dhe gjeopolitika e një konflikti etnik”

Aurora Ndrio Karameti gjate promovimit
Shkup më 19/04/2017 15:14

Ndrio Karameti do ta promovojë librin “MAQEDONIA viti 1: Media dhe gjeopolitika e një konflikti etnik”

Aurora Ndrio Karameti gjate promovimit
Shkup më 18/04/2017 12:06

Kadareja të enjten në Kosovë për çmimin “Letërsia shqipe”

Ismail Kadare
më 04/04/2017 13:16

Mbi 80.000 libra janë në shitje në Panairin e librit në Shkup

auto-libra11442842546_1473527860-8393834
Shkup më 03/04/2017 21:45

“Gjenerali i ushtrisë së vdekur”, libri më i njohur shqiptar në botë

"Gjenerali i ushtrisë së vdekur"
më 31/03/2017 14:03

Panairi i librit, Shkup travel market dhe Ditët e arsimit dhe karrierës

Foto- panairi i librit në Shkup
më 28/03/2017 12:20

Monografi Unike për Prishtinën, libri më i ri nga Sanije Gashi

Libri i ri nga SGASHI
më 21/03/2017 13:55