Poetja tetovare Sadije Aliti promovoi krijimtarinë poetike në Gjimnazin e Tuzit

Sadije Aliti
Tuz më 10/12/2014 21:26

Lubonja e Maliqi, në Beograd për debat kulturor

Fatos Lubonja
më 02/12/2014 10:46

Salajdin Salihu u nderua me çmimin “Poeti shqiptar i vitit 2014”

Salajdin Salihu
Tiranë më 25/11/2014 20:50

Promovohet libri “Lundërtari i ishullit” me autor Flamur Mehmeti

Mbrëmje poetike në Librarinë e Çarshisë
Shkup më 21/11/2014 13:08

“Bashkëpunimi shqiptarëve dhe maqedonasve nga kryengritja e Ilindenit deri në Luftën nacional-çlirimtare”

Kopertina e librit "Nacionalizmi jashtë/në kontekst: bashkëpunimi shqiptarëve dhe Maqedonasve nga kryengritja e Ilindenit deri në Luftën nacional-çlirimtare”.
Tetovë më 19/11/2014 14:55

Në Tetovë u përuruan “31 shkrimtarët’’ e Rudina Xhungës

Rudina Xhunga
Tetovë më 19/11/2014 14:31

Ben Blushi me “Otello…” merr çmimin evropian për letërsi

Ben Blushi
më 18/11/2014 14:59

Kadare merr çmimin “Jeronim de Rada”

Kadare merr çmimin “Jeronim de Rada”
më 15/11/2014 16:27

“Ahmet Zogu”, 10 mijë kopje të shitura në 3 ditë

Blendi Fevziu
Tiranë më 14/11/2014 20:10

“Zonja Z”, një rrëfim për femra të ndrydhura dhe meshkuj të tredhur

Kosovë më 06/11/2014 22:23