“Gjuha shqipe”, mësoni dhe përmirësoni gabimet më të shpeshta sintaksore që i bëni gjatë shkrimit!

SINTAKSA E GJUHËS SHQIPE
më 25/08/2016 10:54

Fillojnë mbrëmjet e 55­-ta strugane të poezisë

Struga
Strugë më 24/08/2016 10:14

Zbulohen eshtrat e njeriut 90 mijë vjeçar në Arabinë Saudite

Eshtrat e lashta
më 22/08/2016 15:51

Pakistani, vendi ku gërshetohen shumë popuj dhe kultura (FOTO)

Pakistan më 21/08/2016 14:40

“Gjuha shqipe”, mësoni dhe përmirësoni gabimet më të shpeshta morfologjike që i bëni gjatë shkrimit!

Morfologjia e gjuhës shqipe
më 19/08/2016 11:31

Realizohet projekti “Presheva Summer School”

“Presheva Summer School”
Preshevë më 13/08/2016 14:16

104 vjet nga Çlirimi i Shkupit dhe 83 vjet nga atentati ndaj Hasan Prishtinës

Shoqata e Historianëve Shqiptarë në Maqedoni (SHHSHM)
Shkup më 13/08/2016 12:02

Teknologjitë po zhdukin përrallën si mënyrë e zhvillimit mendor

Juliana Janku
më 13/08/2016 11:57

“Makbeth” i Teatrit Shqiptar të Shkupit sonte në “Verën e Ohrit”

Makbeth
Ohër më 11/08/2016 9:39

“Gjuha shqipe”, cilat gabime fonetike i bëjmë më së shpeshti?

Fonetika
më 10/08/2016 12:27