Në Ohër vazhdon tradita e prodhimit të letrës me dorë

Ohër më 19/12/2015 13:45

Stamboll, fillon Festivali i tre kënaqësive, librit, kafes dhe çokollatës

Stamboll më 18/12/2015 22:31

Shkup, Teatri Shqiptar me “Makbethin”, e shënoi 65 vjetorin e saj (VIDEO)

Foto nga shfaqja
Shkup më 11/12/2015 15:45

Fillon Festivali i parë dimëror i poezisë “Netët Strugane të Poezisë”

Shkup më 08/12/2015 14:23

Shkup, organizohet bazar i artizanateve nga Dhomë Publike

Foto nga bazari
Shkup më 05/12/2015 12:11

AKV “Bajram Shabani” Kumanovë, 70 vjet ruan vlerat kulturore shqiptare (VIDEO)

AKA "Bajram Shabani" Kumanovë
Kumanovë më 01/12/2015 11:51

Shkup, hapet panairi i produkteve artizanale (FOTO)

Foto nga panairi i produkteve artizanale, Shkup
Shkup më 30/11/2015 12:31

Në ekspozitën “Çmimi i Nëntorit” u shpërblyen artistët më të mirë shqiptarë

Gostivar më 29/11/2015 15:18

Kryeministri Rama hap ekspozitë në Stamboll (FOTO)

Foto nga ngjarja
më 21/11/2015 20:34

Ismail Kadare do të takohet me lexuesit tetovarë

Ismail Kadare
më 21/11/2015 19:03