Shqipëria, në një film me Stalone, Shvarceneger e Chuck Norris

The expendables 2
më 21/08/2012 11:34

Krenaria dhe paragjykimet nga Jane Austen

Krenaria dhe paragjykimet nga Jane Austen
më 17/08/2012 18:11

Del në web traileri i filmit mbi vrasjen e Bin Laden (VIDEO)

Del në web traileri i filmit mbi vrasjen e Bin Laden
më 08/08/2012 22:17

Filmi më i mirë i të gjitha kohërave

The Shawshank Redemption, filmi më i mirë i të gjitha kohërave
më 01/08/2012 14:38

Së shpejti “The Dark Knight Rises” (VIDEO)

The Dark Knight Rises
më 11/07/2012 12:42

A është ‘Taken 2’ propagandë e egër antishqiptare? (VIDEO)

Taken 2
më 28/06/2012 10:20