James Bond Sky Fall, rekord i shikueshmërisë (VIDEO)

Filmi ka fituar rreth 32 milionë dollarë në vikend dhe ka pasur shikueshmërinë më të madhe nga të 23 filmat e Bondit
më 30/10/2012 12:52

Bachelorette, filmi që me pa durim e presim këtë vjeshtë (VIDEO)

Bachelorette
Shkup më 24/10/2012 23:37

Snow White and the Huntsman (VIDEO)

Toni i filmit është më real dhe më i errët, ndërsa muzika dhe efektet kompjuterike janë shumë të mira
më 17/10/2012 23:20

Filmi “Pharmakon” do ta përfaqësojë Shqipërinë në garën për “Oscar”

Filmi "Pharmakon" do ta përfaqësojë Shqipërinë në garën për "Oscar"
Shqipëri më 02/10/2012 12:40

‘Hangover 3’ filloi xhirimet, premiera në maj të vitit 2013 (VIDEO)

Hangover 3 filloi xhirimet, premiera në Maj të vitit 2013
më 12/09/2012 23:01

Midnight in Paris

Midnight in Paris
më 05/09/2012 17:35