Snow White and the Huntsman (VIDEO)

Toni i filmit është më real dhe më i errët, ndërsa muzika dhe efektet kompjuterike janë shumë të mira
më 17/10/2012 23:20

Filmi “Pharmakon” do ta përfaqësojë Shqipërinë në garën për “Oscar”

Filmi "Pharmakon" do ta përfaqësojë Shqipërinë në garën për "Oscar"
Shqipëri më 02/10/2012 12:40

‘Hangover 3’ filloi xhirimet, premiera në maj të vitit 2013 (VIDEO)

Hangover 3 filloi xhirimet, premiera në Maj të vitit 2013
më 12/09/2012 23:01

Midnight in Paris

Midnight in Paris
më 05/09/2012 17:35

Shqipëria, në një film me Stalone, Shvarceneger e Chuck Norris

The expendables 2
më 21/08/2012 11:34

Krenaria dhe paragjykimet nga Jane Austen

Krenaria dhe paragjykimet nga Jane Austen
më 17/08/2012 18:11