“Bota” flet shqip në “Karlovy Varyt” të Çekisë

Filmi“Bota”
më 08/07/2014 16:25

Film për Adem Jasharin (VIDEO)

Foto e rrallë e Adem Jasharit
më 07/07/2014 13:02

3 filmat më të suksesshëm në SHBA dhe Kanada

3 filmat më të suksesshëm në SHBA dhe Kanada
SH.B.A më 22/06/2014 20:42

Regjisori Izer Aliu triumfon sërish me filmin e tij në Norvegji

Sekuencë nga filmi "The good life, over there”
më 18/06/2014 13:22

Së shpejti film për Adem Jasharin

Adem Jashari dhe shokët luftëtar
Kosovë më 14/06/2014 17:16

Sam Mendes do të merr përsipër regjinë e James Bondit të ri

Sam Mendes
më 14/07/2013 12:49