Në Gostivar u mbajt ekspozita me veprat nga kolonia artistike rrugore “Mure që flasin”

Gostivar më 19/11/2014 15:39

McQueen, film për aktivizmin kundër racizmit

McQueen
më 19/11/2014 14:07

Gjergj Kastrioti Skënderbeu sonte në Tetovë

Tetova Feston Nëntorin - "Gjergj Kastriot Skenderbeu" film i ridubluar ne formatin HD
Tetovë më 19/11/2014 11:53

“Jo të gjithë hajdutët vijnë për të vjedhur” sonte në Tetovë

Festa e Tetovës për nëntorin vijon
Tetovë më 10/11/2014 12:10

“Dreaming American”, filmi rreth të riut shqiptar

më 10/11/2014 9:47

“Jerma” fituese në FNT Skupifestival

FNT Skupifestival
Shkup më 07/11/2014 11:37

Top Modeli Valon Karaliti me Noizy dhe Goldin në filmin “Zori”

Top Modeli Valon Karaliti me Noizy dhe Goldin
më 01/11/2014 12:18

Dibër, filloi festivali “Teatri Shqiptar në Maqedoni”  

Dibër më 28/10/2014 13:30

Së shpejti fillon FNT Skupifestival

FNT Skupifestival
Shkup më 28/10/2014 13:07