Mbaroi TIFF Oda film festival në Tetovë, ja kush janë fituesit

TIFF Oda film festival në Tetovë
Tetovë më 08/10/2017 16:12

Tetovë, sot mbaron festivali i filmit TIFF, nis festivali i Jazz-it me Elina Dunin

page
Tetovë më 07/10/2017 15:15

Shqiptari i “Mother”, Gent Bejko në filmin e Aronovsky

Gent Bejko
më 05/10/2017 17:15

Fillon Edicioni i 13-të i filmit të ri gjerman

Fillon Edicioni i 13-të i filmit të ri gjerman
Shkup më 04/10/2017 9:56

Sot fillon Festivali Ndërkombëtar i filmit në Tetovë

Festivali Ndërkombëtar i Filmit në Tetovë
Tetovë më 03/10/2017 9:10

Del trailer i filmit “1922” (VIDEO)

Filmi “1922”
më 25/09/2017 9:47

TOP 5 serialet më të ndjekura

Seriale
Bota më 22/09/2017 22:30

“The Handmaid’s Tale” fiton çmimet kryesore Emmy

cmim handmaid
më 18/09/2017 8:45

‘T’padashtun’ është propozimi i Kosovës për Oscars

auto_Unwanted_Jason_Adriana_H11505307965
më 13/09/2017 21:54

Game of Thrones – Kush është Aegon Targaryen?

Rhaegar Targaryen dhe Lyanna Stark; Game of Thrones
më 01/09/2017 8:30