“Jerma” fituese në FNT Skupifestival

FNT Skupifestival
Shkup më 07/11/2014 11:37

Top Modeli Valon Karaliti me Noizy dhe Goldin në filmin “Zori”

Top Modeli Valon Karaliti me Noizy dhe Goldin
më 01/11/2014 12:18

Dibër, filloi festivali “Teatri Shqiptar në Maqedoni”  

Teatri Diber
Dibër më 28/10/2014 13:30

Së shpejti fillon FNT Skupifestival

FNT Skupifestival
Shkup më 28/10/2014 13:07

Biznesmeni Fadil Halili protagonist në filmin “Zori”

Biznesmeni Fadil Halili
më 27/10/2014 19:15

Lulzim Berisha një polic agjent në filmin “Zori”

Lulzim Berisha
më 24/10/2014 19:51

Ilir Balija: ‘‘Zori’ filmi më i madh shqiptar po vjen’

Filmi Zori
më 24/10/2014 11:33

Filmi nga Kosova për të parën herë garon për Oscar

Filmi nga Kosova për të parën herë garon për Oscar
më 10/10/2014 16:31

Komedia e zezë në ngjyrat e “Gjymtimit”

Agron Vrangalla
më 05/10/2014 16:45

“The Grand Budapest Hotel” filmi që duhet parë (VIDEO)

The Grand Budapest Hotel
më 29/09/2014 20:30