Filmi “Home” në Kortfilmfestivalen të Norvegjisë

Filmi "Home"
më 14/06/2017 14:21

Aktori i ‘Portokallisë’ film në Hollywood (Foto)

ilustrim
më 12/06/2017 11:52

Rikthim i serialit “Friends”, po apo jo?

friends
më 09/06/2017 21:00

Hapet festivali i dhjetë filmik në Maqedoni

image003
më 07/06/2017 14:31

Filmi Wonder Woman ndalohet në Liban për shkak të aktores izraelite

Gal Gadot
më 01/06/2017 20:00

Filmi “A long way home” dhe “Toka” e Ibër Dearit triumfuan në “Albanian film week 2017” në New York (FOTO)

Shkup më 30/05/2017 17:03

“Square” fiton Palmën e Artë në Kanë

“Square” fiton Palmën e Artë në Kanë
më 29/05/2017 10:39

Në filmin ku Van Damme luan rolin e shqiptarit, aktron edhe djali i tij (Foto/Video)

Jean-Claude Van Damme
më 26/05/2017 20:31

Publikohet traileri i ‘Game of Thrones’ sezoni i shtatë (VIDEO)

Game of thrones
më 25/05/2017 11:09

Festivali i gjashtë i filmit “Watch out” në Tetovë

watch out
më 23/05/2017 19:20