Filmi i ri mbi James Bondin do të shfaqet në shkurt të vitit 2020

më 20/09/2018 18:31

Filmat që duhet t’i shihni në shtator (VIDEO)

më 31/08/2018 11:23

Agjenti 007 mund të vdesë?

më 23/08/2018 19:27

Prizren, fillon edicioni i 17-të i “DokuFest”-it

DOKUFEST
më 04/08/2018 23:23

U shfaq filmi gjerman “Das Krimi Duell-Der Perfekte Mord”, luan edhe aktori shqiptar Ilir Rexhepi

më 02/08/2018 12:06

George Clooney, aktori më i paguar

Botë më 17/07/2018 8:53

Po vjen filmi i parë për Ilirët, koproduksion mes Kroacisë, Sllovenisë, Italisë dhe Kosovës

më 03/07/2018 18:00

TOP 10 FILMAT E VITIT 2017 sipas VIG SHPUZËS

më 01/07/2018 22:46

Vijon Festivali i Filmit “WatchOut” , filmat ndiqen falas

Tetovë më 20/06/2018 16:38