Jemi një

“Jemi një“ tek ne shqiptarët paraqitet si ëndërr për bashkimin e shqiptarëve dhe trojeve tona, Maqedoni, Shqipëri, Kosovë, Mal të zi e Çamëri
më 20/07/2012 11:58

Suvenirët më të shëmtuara që pashë në Kalanë e Tetovës

Suvenirët më të shëmtuara që pashë në Kalanë e Tetovës. Marigona Luma
më 14/05/2012 17:16

TI JE I KEEQ! TI JE SHQIPTAR!

Nuk pastrohet shtëpia nëse nuk fillohet prej qosheve. Ferikan Iljazi
më 03/05/2012 17:43