Unikatili, 2pac shqiptar

Ndonjëherë them ne si popull shqiptar jemi të ngjashëm me popullin zezak, sepse kemi të njejta përjetime, kemi po thuaj se të njejta shkelje dhe mundime të pushteteve të kohës
më 05/08/2012 22:34

Domosdoshmëria e grumbullimit të opozitarëve në një front…

Redan Bushati, Shqipëri
Shqipëri më 04/08/2012 12:03

Tomlin e nanës, bal!

Ariton Rama
më 03/08/2012 21:18

Kalasë së Shkupit po i kthehet pronari i saj

Shkruan: Emine Haxhiu
më 23/07/2012 22:54

Jemi një

“Jemi një“ tek ne shqiptarët paraqitet si ëndërr për bashkimin e shqiptarëve dhe trojeve tona, Maqedoni, Shqipëri, Kosovë, Mal të zi e Çamëri
më 20/07/2012 11:58

Suvenirët më të shëmtuara që pashë në Kalanë e Tetovës

Suvenirët më të shëmtuara që pashë në Kalanë e Tetovës. Marigona Luma
më 14/05/2012 17:16

TI JE I KEEQ! TI JE SHQIPTAR!

Nuk pastrohet shtëpia nëse nuk fillohet prej qosheve. Ferikan Iljazi
më 03/05/2012 17:43