Lamtumirë vendet e mija…

Teuta Buçi
më 21/08/2012 14:55

Shqiptarët mes lindjes dhe perëndimit, zgjodhën perëndimin

Daim Luçi
më 15/08/2012 11:07

A je për muhabet?

Jona Neziri
më 14/08/2012 12:48

Dhe unë besoj… në shoqërinë

Shkruan: Emine Haxhiu
më 11/08/2012 21:42

Dhe unë shpresoj…!

Rexhep Avdiu
më 09/08/2012 11:32

Unikatili, 2pac shqiptar

Ndonjëherë them ne si popull shqiptar jemi të ngjashëm me popullin zezak, sepse kemi të njejta përjetime, kemi po thuaj se të njejta shkelje dhe mundime të pushteteve të kohës
më 05/08/2012 22:34

Domosdoshmëria e grumbullimit të opozitarëve në një front…

Redan Bushati, Shqipëri
Shqipëri më 04/08/2012 12:03