Mos freno rini, vazhdo përpara për një të ardhme të ndritur

Adem Ademi
më 07/02/2017 14:20

Qëllim vrasës!

Defrim Seferi
më 01/02/2017 16:55

Nëse jetoj në lagjen e Shekspirit, nuk më duhet të vizitoj Pitagorën

Dhurata Alija
më 24/01/2017 21:28

Dygjuhësi që do t’i kënaqte të dy palët

Rilind Dauti
më 24/01/2017 15:19

Përpëlitje progresive

Albërie Xhemaili
Shkup më 18/01/2017 13:23

Shovinizmi i Gruevskit dhe fati i Maqedonisë

Zenel Miftari
më 11/01/2017 17:44

Realiteti në Luginën e Preshevës në vitin 2017

Drita Jashari dhe Lendita Jashari, studente në Universitetin e Prishtinës
më 09/01/2017 14:53

Të mësuarit, dhe realiteti ynë bashkëkohor

Arber Muftiu
më 08/01/2017 11:51