A po lexon populli?

Dëfrim Seferi
më 21/06/2017 13:00

“A do të “harrojmë” përsëri  kur të votojmë” ?

Renato Shkulaku
më 02/06/2017 11:16

Unë, rebeli

Zenel Miftari
Shkup më 30/05/2017 23:56

Të larguarit nga vendi nuk është zgjidhje, por vetëm një dhimbje më shumë!

Imer Iljasi
më 21/05/2017 13:08

Tregtimi i moralit dhe politika

Ditar Kabashi
Shkup më 10/05/2017 21:00

Kah t’ia fillojmë?

Amir Bilalli
Shkup më 06/05/2017 10:46

Për 1 Maj në Europën e pasur protesohet, ndërsa në Maqedoni po festohet!

Jakup Veseli
më 01/05/2017 21:01

“Institucioni i ndërgjegjësimit”

Eren Ali
më 29/04/2017 12:37