Shkup, protesta kundër ndotjes së ajrit: funskionarët shtetëror të realizojnë premtimet

Protesta kundër ndotjes së ajrit në Shkup para Qeverisë së Maqedonisë
Shkup më 16/12/2017 13:05

Fjalët e fundit të dëshmorit palestinez: Kjo tokë është e jona, nuk e dorëzojmë (FOTO)

Palestinë
më 16/12/2017 10:25

Ajri i ndotur në Shkup: harxhohen rezervat e fundit të maskave mbrojtëse (FOTO)

Ajri i ndotur - Shkup, FOTO: Robert Atanasovski
Shkup më 15/12/2017 10:43

Sot, shkupjanët thithin ajër prej plastike të djegur: Maqedonia e para në botë për ndotjen e ajrit (VIDEO+FOTO)

cats
Shkup më 14/12/2017 9:51

Shkup, Albana Ejupi shpalosi aktet dhe sintezat e siluetave (FOTO)

‘Shpalosje aktesh dhe sinteza siluetash’
Shkup më 13/12/2017 9:53

Autobusi më luksoz në botë (Foto)

Autobusi më luksoz në botë
më 13/12/2017 9:17

Takimi Haradinaj- Zaev, nënshkruhen dhjetëra marrëveshje bilaterale e dokumente bashkëpunimi

Pjesëtarët e qeverisë së Kosovës dhe Maqedonisë në krye me kryeministrin e Maqedonisë, Zoran Zaev dhe nikoqirin e takimit, kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj
Prishtinë më 12/12/2017 10:01

The Rock do të bëhet baba për herë të dytë (FOTO)

më 12/12/2017 9:18

Sulme terroriste, sot tronditet Nju-Jorku (FOTO)

NJU JORK
Nju Jork më 11/12/2017 16:01

Shkolla e Gostivarit që shkaktoi debat pas emisionit #Depatpërnime bëhet me çati të re (FOTO)

Çatia e Shkollës Fillore "Goce Dellçev": Lart gjendja e mëparshme, poshtë gjendja aktuale
Shkup më 11/12/2017 14:31