ANALIZË: Si ka punuar Drejtoria doganore – çka zbuluan revizorët?

Dogana - ilustrim
Shkup më 04/12/2017 0:01

Investuesi turk do të hapë fabrikë për kabllo në ZZHTI Shkup

Investimi është i kompanisë turke Murat Tixharet
Shkup më 01/12/2017 22:19

BEI: Mbështetje për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme dhe për mbrojtjen e mjedisit jetësor në Maqedoni

Banka Evropiane për Investim
Shkup më 30/11/2017 22:00

Gjykata në Veles e miratoi propozimin për procedurën e falimentimit në “Feni”

Feni Industri
Veles më 29/11/2017 16:32

Kryetari i Odës Ekonomike e ndërpreu fjalimin e tij për shkak përkeqësimit të gjendjes shëndetësore (VIDEO)

Kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë, Branko Azeski
Shkup më 29/11/2017 14:32

Maqedoni, BE-ja investon 6,4 milionë euro për të mbrojtur qytetarët nga tatimet

Ambasadori i BE-së në Maqedoni, Samuel Zhbogar
Shkup më 28/11/2017 16:38

Në Samitin 16+1 janë arritur shtatë marrëveshje për tregti me kompani kineze

Samiti 16 + 1
më 28/11/2017 15:37

Takim i Zaevit me menaxhmentin e “Huavei-t”: Në Maqedoni janë krijuar kushte për investime të reja dhe për bashkëpunim

zaev-huawei
më 27/11/2017 18:29

Ministri Tevdovski elaboroi Buxhetin 2018: Rritje më e lartë, paga më të mëdha dhe kthimi i borxheve

Dragan Tevdovski
Shkup më 27/11/2017 14:50

Maqedoni, nga mesnata ndryshon çmimi i benzinës

Foto ilustrim, benzina
Shkup më 27/11/2017 13:32