Maqedonia shënon rënie të Bruto Prodhimit Vendor

Maqedonia shënon rënie të Bruto Prodhimit Vendor
Shkup më 16/06/2012 19:43

A do të ketë rroga dhe pensione të rregullta?

A do të ketë para për rroga dhe pensione?
Shkup më 16/06/2012 11:37

Multimiliarderi indian planifikon të investojë në Maqedoni

Roy qëllimet e tij i kumtoi pas takimit të sotëm me kryeministrin Nikolla Gruevski dhe ekipin ekonomik qeveritar
më 15/06/2012 17:11

Magnati indian për vizitë në Maqedoni

Subrate Roy do të qëndrojë në Maqedoni disa ditë dhe do të vizitojë disa lokacione të veprimtarive apo sektorëve të ndryshme, në të cilat do të mund të investojë
më 14/06/2012 18:59

Fluturim drejt gjashtë destinacioneve për 9,99 euro

Këto destinacione do ti mundëson kompania Hungareze Wizz Air me subvencione nga Qeveria
më 14/06/2012 14:37

Prodhimet dhe shërbimet e Maqedonisë prej tani lirshëm në tregun evropian

“Ky ishte proces i gjatë i cili zgjati më shumë se katër vite dhe me sukses përfundoi, tha drejtori i Institutit për akreditim të Maqedonisë Tërpe Ristoski,
më 13/06/2012 15:12

OEM: Vazhdojnë tendencat negative të ekonomisë

Oda Ekonomike e Maqedonisë
Maqedoni më 12/06/2012 19:26

Subvencione për 481 familje të cilat vendosin kolektor solar

Për këtë qëllim shteti do të shpenzojë 97.000 euro. Thirrja publike u bë në janar dhe zgjati deri në fund të majit. Qytarët të cilët furnizuan dhe montuan kolektor solar mund të paraqiteshin që të fitojnë mbështetje nga shteti
më 12/06/2012 14:16

Analizë ekonomike: Ka banesa, s’ka blerës

Rriten shpenzimet për ndërtimtari, por ndërtimtaria nuk ndalet
Shkup më 12/06/2012 9:49

SYTASH zyrtarisht pronare e Swedmilk

Sytash blen Swedmilk-un
më 08/06/2012 17:51