Ministri Saraçini në Lubjanë: Rritje të shkëmbimit tregtar me Slloveninë

Valon Saraçini
më 22/05/2012 17:53

“Alkaloid” mori leje të integruar ekologjike

"Alkaloid" merr leje ekologjike nga Ministria e Mjedisit Jetësor
më 21/05/2012 15:03

Dënime deri më 17 mijë euro nëse përdorni materiale ndërtimore pa dëshmi për origjinën

Dënime deri më 17 mijë euro nëse përdorni materiale ndërtimore pa dëshmi për origjinën
Shkup më 20/05/2012 14:57

Çmimi i arit ulet në mënyrë drastike

Bie çmimi i arit
më 15/05/2012 13:16

Vështirë krijohet tregu, edhe më vështirë tradita për produkte organike

Më shumë është investuar në prodhim se sa në krijim të tregjeve
më 14/05/2012 14:09

Analizë ekonomike: shtrenjtohet jetesa-goditet standardi

Standardi jetësor,  vazhdimisht bie!
Shkup më 14/05/2012 9:53

Saraqini u premtoi të punësuarve të “OHIS”-it, rrogat do t’i marrin në dhjetor

Saraqini: Në fund të qershorit të punësuarit e “OHIS”-it do t’i marrin rrogat
Shkup më 10/05/2012 12:58

“Beton” ndërton 3 shatërvane dhe një shesh në komunën Qendër

Komuna Qendër investon në ndërtimin e 3 shatërvaneve dhe një shesh
më 10/05/2012 12:48

Biznesmenët e Katarit në takim në Qeveri

Biznesmenët e Katarit në takim në Qeveri
Shkup më 07/05/2012 23:48

Bie përqindja e punëve të kryera ndërtimore jashtë vendit

Bie vëllimi i ndërtimtarisë jashtë vendit
më 07/05/2012 15:06