Projekte diskriminuese, shqiptarët me gisht në gojë

Pasurim personal në vend të rritjes së standardit jetësor të qytetarëve, investimet kapitale në rajon me popullatë dominante shqiptare janë shkruar vetëm në letër..
Maqedoni më 06/08/2012 13:10

Enti për statistikë: Gjendja ekonomike me përmirësime

Sipas Entit shtetëror për statistikë, vlerësimi për gjendjen financiare të ndërmarrjeve dhe kompanive është përmirësuar
Shkup më 03/08/2012 15:42

Kyçje në ngrohtore, duan apo nuk duan qytetarët!

Ata që do të ç'kyçen nga sistemi, do të paguajnë çdo muaj 10 denarë për metër katror
Shkup më 01/08/2012 12:40

Një vit populizëm Qeveritar,cilat janë projektet e dështuara?

Cilat janë projektet e suksesshme e cilat janë të dështuarat të kabinetit qeveritar?
Shkup më 31/07/2012 18:55

Projekti “Guxo”, mundësi për punësim

Projekti “Guxo” ka krijuar sistem te institucionet relevante për informim të të rinjve
Tetovë më 31/07/2012 14:57

Shtrenjtohet benzina për dy denarë, nafta për tre

Shtrenjtohen benzina dhe nafta
më 30/07/2012 13:49

1.7 për qind e të punësuarve në Maqedoni në maj pa rroga

Ulen rrogat
Shkup më 27/07/2012 18:13

BB shpalli Maqedoninë si reformatoren e tretë më të madhe

Në vitin 2011 Maqedonia ka rritjen e shtatë më të madhe të BPV-së në Evropë
Shkup më 27/07/2012 16:25

Qeveria merr edhe 11.7 milionë euro borxh

Qeveria sërish merr borxh
më 25/07/2012 16:39

Rryma shtrenjtohet për 10, ngrohja për 4 për qind

Shtyllat e energjisë elektrike
më 25/07/2012 15:47