Priten shtrenjtime të reja nga shtatori

Priten shtrenjtime të reja nga shtatori
më 08/08/2012 11:27

Inspektorët lëshuan 24 ndalesa për punë

Janë bërë 77 vëzhgime inspektive
më 07/08/2012 16:55

RDK: Sekretariati ekonomik i BDI-shaka pa kripë

Forumi ekonomik i BDI-së
Shkup më 07/08/2012 12:18

Po fundoset ekonomia e Maqedonisë

Eksporti i vendit ende mbahet për shkak të punës së kompanive të mëdha metalurgjike dhe shitjes së naftës në Kosovë
Maqedoni më 06/08/2012 15:13

Si të ulet konsumi i energjisë në shtrenjtime të reja

Shtrenjtimet më të reja të rrymës dhe emergjencave tjera në Maqedoni theksuan edhe më shumë rëndësinë e efekteve zbatimi i projektit “Rritja e efikasitetit energjetik në banim”
Shkup më 06/08/2012 13:10

Projekte diskriminuese, shqiptarët me gisht në gojë

Pasurim personal në vend të rritjes së standardit jetësor të qytetarëve, investimet kapitale në rajon me popullatë dominante shqiptare janë shkruar vetëm në letër..
Maqedoni më 06/08/2012 13:10

Enti për statistikë: Gjendja ekonomike me përmirësime

Sipas Entit shtetëror për statistikë, vlerësimi për gjendjen financiare të ndërmarrjeve dhe kompanive është përmirësuar
Shkup më 03/08/2012 15:42

Kyçje në ngrohtore, duan apo nuk duan qytetarët!

Ata që do të ç'kyçen nga sistemi, do të paguajnë çdo muaj 10 denarë për metër katror
Shkup më 01/08/2012 12:40

Një vit populizëm Qeveritar,cilat janë projektet e dështuara?

Cilat janë projektet e suksesshme e cilat janë të dështuarat të kabinetit qeveritar?
Shkup më 31/07/2012 18:55

Projekti “Guxo”, mundësi për punësim

Projekti “Guxo” ka krijuar sistem te institucionet relevante për informim të të rinjve
Tetovë më 31/07/2012 14:57