Prej nesër fillon funksionimi i dëftesave të borxhit

Shkup më 31/08/2012 12:41

A do të punojë Zona e Lirë ekonomike e Tetovës?

Projektimi i Zonës së lirë ekonomike e Tetovës
më 31/08/2012 12:20

Rrogat reale shënojnë rënie prej 4.2 për qind

Ulen rrogat
Shkup më 30/08/2012 18:30

Gruevski: Maqedonia shpenzimet më të ulta për biznes

I pyetur pse Maqedonia dëshiron të bëhet pjesë e BE-së, në kohë kur ajo përballet me një varg problemesh, Gruevski ishte decid se Maqedonia ndan vlerat e njëjta me Evropën Perëndimore.
më 30/08/2012 15:06

U formua grupi që do të vendos kriteret e “Mejhanes”

Në ambientet e Ministrisë së ekonomisë sot filloi me punë Grupi punues për përcaktimin e kritereve dhe kushteve, që do të jenë të domosdoshme për hapjen e Restoranit nacional-Mejhane
Shkup më 30/08/2012 14:59

Interpelance për kryetarin e KRRE-së

Komisioni Rregullator për Energjetikë
më 29/08/2012 18:25

Ministria e Ekonomisë nënshkruan koncesionimin e burimeve minerale

Të ardhurat e përgjithshme nga këto shtatë koncesione arrijnë afro 70 milion denarë, 22 për qind e të cilave i paguhen buxhetit shtetërorë dhe 78 për qind shkojnë në kontot e komunave
më 29/08/2012 13:59

40% e çmimit të benzinës shkon në Buxhetin shtetëror

Benzina
më 29/08/2012 11:50

Saraçini: ‘Mejhanet’ do të reflektojnë edhe kulturën shqiptare

Saraçini: 'Mejhanet' do të reflektojnë edhe kulturën shqiptare
Shkup më 27/08/2012 16:30

Tezgaxhinjtë kërkojnë të marrin pjesë në përgatitjen e ligjit të ri

Tezgaxhinjtë kërkojnë të marrin pjesë në përgatitjen e ligjit të ri
Shkup më 27/08/2012 15:32