Shteti do të investojë 30 milionë euro në Mal të Sharrit

Në plan janë investime edhe në Pelister si dhe në qendrat tjera dimore sepse, theksoi kryeministri, turizmi është sektor i cili mund t’i sjellë shtetit shumë të ardhura.
Shkup më 11/11/2012 14:44

Përkeqësohet gjendja e ndërmarrjeve

Ndikimi më i madh i kufizimit të gjendjes ekonomike të ndërmarrjeve gjatë tremujorëshit të tretë të vitit 2012 është kërkesa e dobët e blerësve
Shkup më 08/11/2012 15:43

S’ka më pensione për të vdekurit

Ne në Maqedoni, por edhe kolegët tjerë në shtetet tjera, nuk marrim informata me kohë dhe ndodh që t’u paguajmë pensione njerëzve që kanë vdekur,deklaroi drejtori i Fondit, Bekim Neziri.
Shkup më 08/11/2012 13:01

Gruevski: Prej nesër 22 milionë euro në disponim për ndërmarrjet

Qeveria, siç tha Gruevski, është e gatshme që në përfundimin e harxhimit të kësaj linje kreditore të sigurojë një të re, me kamatë të subvencionuar prej 5.5 për qind.
Shkup më 07/11/2012 17:13

Buxheti 2013, s’ka para për projektet shqiptare!

Kredi në vlerë prej rreth 300 milionë euro, vetëm 3.9 milionë euro për gazifikimin, më shumë se 20 milionë euro për ndërtesa administrative
Maqedoni më 07/11/2012 10:29

‘Okta’ kompania më e madhe – ‘Telekomi’ më fitimprurëse

Biznesmenët thonë se është fitore e madhe në kohë krize, të jesh më i suksesshëm. Që të jenë në këtë pozitë, ata nuk mohojnë që kanë bërë edhe disa hile.
Shkup më 06/11/2012 18:28

Benzina lirohet për 4.5 denarë, ndërsa dizeli për dy denarë

Lirohen çmimet e derivatit
Shkup më 05/11/2012 13:49

Nesër Maqedoninë e vizitojnë 20 kompani turke

Takimet mbahen në  hotel Grand Pllaza në Shkup me fillim në 11:00
Shkup më 04/11/2012 17:39

Buxheti për vitin 2013 do jetë rreth 3 miliardë euro

Duke iu përgjigjur pyetjes gazetareske nëse Qeveria ka plan për të punësuarit e OHIS-it, Stavrevski deklaroi se kur do të ketë zgjidhje të mirë, ish-të punësuarit në këtë kompani do të lajmërohen.
Shkup më 02/11/2012 14:36

Llogaritë do të paguhen edhe me celular

Maqedonia bëhet pjesë e vendeve në Evropë ku ky shërbiim tashmë është përditshmëri, theksoi Stavrevski
Shkup më 02/11/2012 13:59