Benzina lirohet për dy denarë, dizeli për një

Benzina
Shkup më 10/09/2012 14:41

Filloi ndërtimi i aksit të autostradës Demir Kapi-Smokvicë

Koridori 10
Maqedoni më 09/09/2012 10:38

Oda e Maqedonisë Veri-Perëndimore me propozim masash për situatën e rënduar ekonomike

OEMVP me një varg masash
më 07/09/2012 14:37

Nëse Gjermania shkon në recesion, Maqedonia falimenton

Maqedonia shkon në falimentim nëse Gjermania përcillet me probleme recesioni
më 07/09/2012 11:41

Turqia na ofron treg prej 500 milionë banorëve

Turqia edhe një herë publikisht e ftoi Maqedoninë që sa më shpejt ta fillojë iniciativën për inkuadrimin në Asociacionin e shteteve të Detit të Zi me çka do ta lehtësojë inkuadrimin në treg të ri prej rreth 500 milionë banorë
më 06/09/2012 15:17

Gruevski do të kthehet nga SHBA-të me shpresa të mëdha

Sipas kryeministrit, vizita në SHBA është kombinuar mirë me takime politike dhe ekonomike
më 06/09/2012 14:21

Tregtarët: Të eliminohen shitësit ilegal

Tregtarët: të eliminohen shitësit ilegal
më 05/09/2012 17:05

Ku është BOOM-i investues?!

Kriza ishte alibi kyç qeveritar për dështimin investues, ndonëse Qeveria vazhdimisht pohon se ekonomia e Maqedonisë është njëra nga më të suksesshmet edhe në kohë të krizës
Shkup më 05/09/2012 11:41

“Kapital”: Benzina mund të arrijë 120 denarë

Çmimi nga 90 denarë për litër benzin eurosuper 98 së shpejti mund të arrijë 120 denarë, thuhet në analizën e “Kapital”
më 03/09/2012 22:02

Saraçini viziton Dibrën, prezanton Strategjinë e re për përkrahjen e turizmit alternativ

Ministri i ekonomisë Valon Saraçini sot vizitoi komunën e Dibrës, me ç’ rast zhvilloi takim me kryetarin e komunës Argëtim Fida
më 02/09/2012 15:25