Ahmeti, Thaçi, Gruevski,Cërvenkovski jepni firmat tuaja!

Derisa kandidatët për prefektë nga radhët e opozitës tashmë kanë vënë nënshkrimin në këtë nismë, nga garnitura qeveritare akuzuan se bëhet fjalë për “konstruksione” të opozitës, ndërsa fajin për shtrenjtimet e theksuan tek LSDM-ja.
Shkup më 12/12/2012 9:28

Vonohen rrogat, honorarët dhe pensionet

Vonesat e rrogave bëhen përditshmëri, qytetarët ankohen
Shkup më 07/12/2012 13:37

(VIDEO) “Alma M”, kompania më e mirë shqiptare e vitit

"Alma M" , kompania më e mirë shqiptare për vitin 2011
Shkup më 06/12/2012 9:22

Borxhi publik rritet me shpejtësi, 332 milionë euro brenda 10 muajve

Borxhi publik vazhdimisht rritet
Shkup më 05/12/2012 16:56

Nexhmedin Hoxha, zejtarët e vendit me probleme në eksportimin e prodhimeve

U hap edicioni i tretë i manifestimit ‘Ditët e zejtarisë’.
më 05/12/2012 15:26

Hapet manifestimi “Dita e zejtarisë”

Ministri i Ekonomisë, Valon Saraçini do të mbajë fjalim para të pranishmëve në Manifestimin qëndror me  temë "Me një zejtari të organizuar deri tek e ardhmja evropiane"
Shkup më 04/12/2012 16:51

Pse investuesit e huaj nuk e duan Maqedoninë?

Sivjet, Maqedonia është duke u ballafaquar me rënie drastike të investimeve të huaja dhe dalje serioze të kapitalit të huaj
Shkup më 04/12/2012 13:40

Fshirja e të papunëve nga listat, ikje nga realiteti mizor

Fshirja e të papunëve nga listat, ikje nga realiteti mizor
Maqedoni më 04/12/2012 10:49

Statistika konfirmoi se në vend ka 4.849 vende të lira pune

Më pak vende të lira ka në sektorin për furnizim me energji elektrike dhe gaz
Shkup më 03/12/2012 18:13

Ministri Saraçini viziton aeroportin “Aleksandri i Madh”

Ministri Valon Saraçini  dhe presidenti i Këshillit drejtues të EVN-Maqedoni, Verner Hengst do ta vizitojnë aeroportin ‘Aleksandri i Madh’
Shkup më 03/12/2012 16:00