Gjermania me reputacion më të mirë në Botë

Flamuri gjerman
më 22/11/2012 15:49

Rrogat, vegël e Qeverisë për dënim dhe shpërblim të administratës

Shkup më 19/11/2012 14:36

Shtrenjtohet benzina dhe nafta

Foto ilustrim, benzina
më 19/11/2012 13:29

Biznes forum Maqedoni-Rusi

Oda Ekonomike e Maqedonisë dhe Oda Ekonomike Maqedoni-Rusi sot organizojnë Biznes forumin Maqedoni-Rusi
më 19/11/2012 9:46

Qeveria vazhdoi afatin për dorëzimin e ofertave për OHIS

Ky ndryshim ka të bëj vetëm për dy persona juridik të cilët tani më kanë blerë dhe kanë ngritur dokumentacionin e tenderit në bazë të Thirrjes publike
Shkup më 14/11/2012 14:42

Stavrevski: Kamatat s’do të tatimohen deri në hyrjen në BE

Me këtë masë Qeveria heq dorë nga të ardhurat potenciale edhe atë në dobi të qytetarëve, ndërmarrjeve dhe bankave
Shkup më 13/11/2012 14:36

Saraçini: Maqedonia ka nevojë për promovim të sipërmarrësisë

Saraçini: Maqedonia ka nevojë për promovim të sipërmarrësisë
Shkup më 12/11/2012 15:18

Shqiptarët as që ua marrin erën parave të shtetit!

Shqiptarët as që ua marrin erën parave të shtetit!
Maqedoni më 12/11/2012 12:27

Shteti do të investojë 30 milionë euro në Mal të Sharrit

Në plan janë investime edhe në Pelister si dhe në qendrat tjera dimore sepse, theksoi kryeministri, turizmi është sektor i cili mund t’i sjellë shtetit shumë të ardhura.
Shkup më 11/11/2012 14:44

Përkeqësohet gjendja e ndërmarrjeve

Ndikimi më i madh i kufizimit të gjendjes ekonomike të ndërmarrjeve gjatë tremujorëshit të tretë të vitit 2012 është kërkesa e dobët e blerësve
Shkup më 08/11/2012 15:43