Buxheti, pa mbaruar projektet e vjetra, kërkojnë para për të rejat

para - euroo1
më 18/12/2012 11:17

Dizeli lirohet për 1.50 denarë, benzina mbetet me çmim të njëjtë

Çmimi me pakicë i EURODIZEL (D-E V) zvogëlohet për 1.50 den/lit, ndërsa i vajit ekstra  të lehtë për amvisëri (VEL-1) për 2.00 den/lit.
Shkup më 17/12/2012 13:15

Komisioni Evropian i jep Maqedonisë 56 milionë euro

Vendimi i tillë vjen vetëm disa ditë pasi Këshilli i Ministrave të Jashtëm të BE-së nuk i dha Maqedonisë datë për fillimin e negociatave
më 14/12/2012 15:39

Tregtia me pakicë me rënie reale prej 7.1 për qind brenda 12 muajve

Rënie më të madhe reale ka tek tregtia me pakicë e karburanteve automobilistike edhe atë prej 7.8 për qind.
Shkup më 14/12/2012 14:11

Prej të hënës nuk ka gaz dhe mazut për “Ngrohtoren”

Nga Makpetroli shprehen se nëse deri të premten “Toplifikacija” (Ngrohtorja) nuk e paguan borxhin prej tre milionë eurosh, ato do të ndërpresin furnizimin me gaz dhe mazut
Shkup më 13/12/2012 15:36

Zeqiri: Të mblidhen liderët politik për buxhetin

Deputeti i RDK-së opozitare Izet Zeqiri ka kërkuar sot që bllokimi i buxhetit për vitin 2013 të tejkalohet me një mbledhje liderësh
Shkup më 13/12/2012 14:48

Edhe 15 ditë për parashtrimin e fletparaqitjeve tatimore në DAP

para - denar
Shkup më 12/12/2012 14:39

Ahmeti, Thaçi, Gruevski,Cërvenkovski jepni firmat tuaja!

Derisa kandidatët për prefektë nga radhët e opozitës tashmë kanë vënë nënshkrimin në këtë nismë, nga garnitura qeveritare akuzuan se bëhet fjalë për “konstruksione” të opozitës, ndërsa fajin për shtrenjtimet e theksuan tek LSDM-ja.
Shkup më 12/12/2012 9:28

Vonohen rrogat, honorarët dhe pensionet

Vonesat e rrogave bëhen përditshmëri, qytetarët ankohen
Shkup më 07/12/2012 13:37

(VIDEO) “Alma M”, kompania më e mirë shqiptare e vitit

"Alma M" , kompania më e mirë shqiptare për vitin 2011
Shkup më 06/12/2012 9:22