Kuçi: Pjesa shqiptare e Maqedonisë të gazifikohet

Doemos duhet të ketë ndryshim të prioriteteve për gazifikimin e Maqedonisë, duke përfshirë edhe linjën e gazifikimit Shkup – Tetovë – Gostivar – Kërçovë thekson Kuçi
Shkup më 02/10/2012 11:49

Kompanitë gjermane dëshirojnë të bashkëpunojnë me ato të vendit

Oda Ekonomike e Maqedonise
më 01/10/2012 14:24

Saraçini bën hapjen e Panairit për Logjistikë dhe Transport 2012

Kompanitë ekspozuese në Panair do të kenë mundësi të prezantohen, afirmohen dhe të kenë kontakte të drejtpërdrejta me komunitetin e afarist
Shkup më 26/09/2012 16:04

Qeveria hap zona të reja investuese

Hapen zona të reja
Shkup më 26/09/2012 13:16

Ndarja e buxhetit sipas Marrëveshjes së Ohrit, po ose jo?

Ndarja e buxhetit sipas Marrëveshjes së Ohrit, po ose jo?
më 25/09/2012 9:40

Saraçini apelon kompanitë, investoni në zgjidhje efikase energjetike!

Efikasiteti energjetik është prioritet numër një, jo vetëm  i Qeverisë dhe sektorit publik, por edhe i industrisë ku mënyra efikase e shfrytëzimit të energjisë është një ndër faktorët më të rëndësishëm për rritje të konkurrencës dhe ekonomisë në vend’, deklaroi Saraçini
Shkup më 24/09/2012 16:08

Benzina më e lirë për 3.5 denarë

Bie çmimi i derivateve të naftës
Shkup më 24/09/2012 14:15

Denari drejtë devalvimit?

Devalvon ose jo valuta e denarit?
më 24/09/2012 13:18

IKEA vjen edhe në Shkup

IKEA vjen edhe në Shkup
Shkup më 20/09/2012 13:43

Qeveria ndërpren procedurën për projektin HEC Çebren dhe Galishte

Më tej thuhet se ky vendim është miratuar në bazë të analizës së hollësishme
Shkup më 18/09/2012 14:27