Turqia na ofron treg prej 500 milionë banorëve

Turqia edhe një herë publikisht e ftoi Maqedoninë që sa më shpejt ta fillojë iniciativën për inkuadrimin në Asociacionin e shteteve të Detit të Zi me çka do ta lehtësojë inkuadrimin në treg të ri prej rreth 500 milionë banorë
më 06/09/2012 15:17

Gruevski do të kthehet nga SHBA-të me shpresa të mëdha

Sipas kryeministrit, vizita në SHBA është kombinuar mirë me takime politike dhe ekonomike
më 06/09/2012 14:21

Tregtarët: Të eliminohen shitësit ilegal

Tregtarët: të eliminohen shitësit ilegal
më 05/09/2012 17:05

Ku është BOOM-i investues?!

Kriza ishte alibi kyç qeveritar për dështimin investues, ndonëse Qeveria vazhdimisht pohon se ekonomia e Maqedonisë është njëra nga më të suksesshmet edhe në kohë të krizës
Shkup më 05/09/2012 11:41

“Kapital”: Benzina mund të arrijë 120 denarë

Çmimi nga 90 denarë për litër benzin eurosuper 98 së shpejti mund të arrijë 120 denarë, thuhet në analizën e “Kapital”
më 03/09/2012 22:02

Saraçini viziton Dibrën, prezanton Strategjinë e re për përkrahjen e turizmit alternativ

Ministri i ekonomisë Valon Saraçini sot vizitoi komunën e Dibrës, me ç’ rast zhvilloi takim me kryetarin e komunës Argëtim Fida
më 02/09/2012 15:25

Saraçini, apel të rinjve të aplikojnë me projekte për hapjen e bizneseve të reja

Saraçini pas vizitës që u bëri sipërmarrjeve të vogla dhe të mesme, që janë pjesë e këtij inkubatori deklaroi se dikasteri që ai drejton, edhe më tej do të përkrah të rinjt që kanë ide dhe plane për të hapur biznese
më 31/08/2012 15:15

Prej nesër fillon funksionimi i dëftesave të borxhit

Deftesa e borxhit paraqet dokument me të cilin debitori - shoqata tregtare e regjistruar në pajtim me Ligjin për shoqatat tregtare, jep pëlqim që pagesa e obligimeve të tij ndaj kreditorit të caktuar
Shkup më 31/08/2012 12:41

A do të punojë Zona e Lirë ekonomike e Tetovës?

Projektimi i Zonës së lirë ekonomike e Tetovës
më 31/08/2012 12:20

Rrogat reale shënojnë rënie prej 4.2 për qind

Ulen rrogat
Shkup më 30/08/2012 18:30