Nesër nis java globale e sipërmarrësisë

Në organizim të PSM Fondacionit prej datës 12 deri më datën 18 muajin e ardhshëm do të mbahet Java globale e sipërmarrësisë.
më 11/10/2012 16:08

Mjaft më me biseda politike, koha është për ekonomi!

Firmat ne falimentim
Shkup më 11/10/2012 12:00

Hapet Akademia për menaxherë

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Pançe Kralev theksoi se menaxherët e kompanive të Maqedonisë, tani e tutje do të kenë mundësi t’i mbindërtojnë njohuritë e tyre dhe të rikualifikohen në akademinë
më 10/10/2012 18:36

Tetovë, mbahet mbledhja e Këshillit ekonomik-social

Tetovë, mbahet mbledhja e Këshillit ekonomik-social
Tetovë më 10/10/2012 15:12

Deputetët opozitar kërkojnë llogari nga Saraçini për Zonën ekonomike në Tetovë

Deputeti i RDK-së Izet Zeqiri pyeti ministrin e ekonomisë Valon Saraçini se pse Qeveria promovon vetëm zonat në territore maqedonase
më 08/10/2012 15:38

Lirohen benzinat për gjysmë denari

Lirohen benzinat dhe dizeli
më 08/10/2012 12:36

Rritet çmimi i mishit për 12 për qind

Një pjesë e prodhuesve të cilët shesin mish në tregun e Maqedonisë tashmë i kanë rritur çmimet për 10 për qind.
më 04/10/2012 14:41

“Arecelor Mittal” investim prej 3,5 milionë euro në repartin për zinkim

Linja e rinkonstuuar dhe tërësisht e automatizuar për zinkim do të mundësojë procedurë më efikase teknologjik
më 04/10/2012 10:14

Kuçi: Pjesa shqiptare e Maqedonisë të gazifikohet

Doemos duhet të ketë ndryshim të prioriteteve për gazifikimin e Maqedonisë, duke përfshirë edhe linjën e gazifikimit Shkup – Tetovë – Gostivar – Kërçovë thekson Kuçi
Shkup më 02/10/2012 11:49

Kompanitë gjermane dëshirojnë të bashkëpunojnë me ato të vendit

Oda Ekonomike e Maqedonise
më 01/10/2012 14:24