Qeveria përmes inovacioneve forcon biznes sektorin

Qeveria financiarisht do ta mbështes këtë strategji për vitin 2013, 2014 dhe 2015 me mbi 2 milionë euro.
Shkup më 19/10/2012 12:05

Rreth 6 milionë euro jep shteti për tenderët sy më sy

Rreth 6 milionë euro jep shteti për tenderët sy më sy
më 18/10/2012 13:31

“Kemet elektroniks” hap fabrikën në Bunarxhik

Investimi i parë planifikohet të jetë 12 milionë euro me 200 të punësuar, e nëse janë të suksesshëm, ai do të arrijë deri në 25 milionë euro dhe 500 të punësuar.
Shkup më 18/10/2012 10:39

Borxhi ndaj ndërmarrjeve është i madh, andaj është fshehur

Zgjedhjet që vijnë dhe paratë e gjetura për relaksimin e buxhetit nga Banka Botërore janë arsyet që kryeministri “të hapet” për këtë çështje.
Shkup më 17/10/2012 15:38

Të punësuarit e OHIS-it kërkojnë 14 rroga

Numri i të punësuarve, i cili për investitorët potencial është i madh, është pengesa më e madhe për shitjen e OHIS-it në tetë tendera.
më 15/10/2012 14:40

Nesër nis java globale e sipërmarrësisë

Në organizim të PSM Fondacionit prej datës 12 deri më datën 18 muajin e ardhshëm do të mbahet Java globale e sipërmarrësisë.
më 11/10/2012 16:08

Hapet Akademia për menaxherë

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Pançe Kralev theksoi se menaxherët e kompanive të Maqedonisë, tani e tutje do të kenë mundësi t’i mbindërtojnë njohuritë e tyre dhe të rikualifikohen në akademinë
më 10/10/2012 18:36

Tetovë, mbahet mbledhja e Këshillit ekonomik-social

Tetovë, mbahet mbledhja e Këshillit ekonomik-social
Tetovë më 10/10/2012 15:12

Deputetët opozitar kërkojnë llogari nga Saraçini për Zonën ekonomike në Tetovë

Deputeti i RDK-së Izet Zeqiri pyeti ministrin e ekonomisë Valon Saraçini se pse Qeveria promovon vetëm zonat në territore maqedonase
më 08/10/2012 15:38

Lirohen benzinat për gjysmë denari

Lirohen benzinat dhe dizeli
më 08/10/2012 12:36