Vizualizim: Çfarë do të ndodhë nëse ata që marrin rrogë mbi 1000 euro do të paguajnë tatim më të lartë?

Shkup më 11/04/2018 11:44

Çeliku i Maqedonisë rrezikohet nga masat e BE-së për kufizimin e importit

Kreu i Shoqatës së Metalurgjisë, Mitko Koçovski; FOTO:AA/Ivana Ramadanova
Shkup më 10/04/2018 15:19

Maqedoni, reformat ekonomike nën hije të zgjidhjes së problemeve politike

Shkup më 07/04/2018 10:27

Nebi Hoxha: Rezultatet e reformave të premtuara nga Qeveria në ekonomi ende nuk janë evidente

Tetovë më 04/04/2018 13:53

Shkëmbimi tregtar Maqedoni-Slloveni synohet të arrihet në 500 milionë euro

Foto: AA/ Besar Ademi
Shkup më 04/04/2018 13:49

Maqedoni, paralajmërohet investim i ri në Zonën Industrialë Bunarxhik

Shkup më 04/04/2018 9:57

Qeveria e Maqedonisë solli vendim për uljen e normës së interesit për kredi

banka, kredit
Sofje më 04/04/2018 9:39

Ministrat Angjushev dhe Bekteshi promovuan Ligjin e ri për Energjetikë

Kreshnik Bekteshi
Shkup më 03/04/2018 14:53

ANALIZË: Tatimi progresiv – thikë me dy tehe!

Të gjithë personat juridik dhe fizik të cilët kanë pronë të pa paraqitur, ose kanë bërë ndryshime në pronat e tyre personale, paraqitjen e tatimit deri tek Qyteti i Shkupit mund ta bëjnë deri më 31 janar.
Shkup më 03/04/2018 8:32

Maqedoni, rriten çmimet e benzinës dhe naftës

Ilustrim
Shkup më 02/04/2018 14:51