Prodhimet dhe shërbimet e Maqedonisë prej tani lirshëm në tregun evropian

“Ky ishte proces i gjatë i cili zgjati më shumë se katër vite dhe me sukses përfundoi, tha drejtori i Institutit për akreditim të Maqedonisë Tërpe Ristoski,
më 13/06/2012 15:12

OEM: Vazhdojnë tendencat negative të ekonomisë

Oda Ekonomike e Maqedonisë
Maqedoni më 12/06/2012 19:26

Subvencione për 481 familje të cilat vendosin kolektor solar

Për këtë qëllim shteti do të shpenzojë 97.000 euro. Thirrja publike u bë në janar dhe zgjati deri në fund të majit. Qytarët të cilët furnizuan dhe montuan kolektor solar mund të paraqiteshin që të fitojnë mbështetje nga shteti
më 12/06/2012 14:16

SYTASH zyrtarisht pronare e Swedmilk

Sytash blen Swedmilk-un
më 08/06/2012 17:51

Saraçini: Maqedonia stabile në aspektin energjetik

Valon Saraçini
më 08/06/2012 15:10

Komunat dakordohen për 4.000 punësime sezonale

Komunat dakordohen për 4.000 punësime sezonale
më 08/06/2012 14:37

BNJVL mirëpret ministrat, bisedohet për decentralizimin

BNJVL mirëpret ministrat, bisedohet për decentralizimin
Shkup më 08/06/2012 10:42

Afaristët nuk i dinë masat ekonomike, Saraçini do ti informojë

Afaristët kërkojnë informata për masat, Saraçini-Kuçi
Shkup më 06/06/2012 14:03

Banka botërore: Ballkani perëndimor me rënie të theksuar të rritjes ekonomike

Kriza në Greqi mund të ul projeksionet për rritje ekonomike në Ballkan, Banka Botërore
Shkup më 05/06/2012 14:35

Bien çmimet e karburanteve

Rënie të çmimeve te karburantit
më 04/06/2012 14:06