Fillon ndërtimi i fabrikës së autobusëve

Sot në mesditë do të vihet gur themeli i fabrikës belge për autobusë “Van Hol”
më 20/07/2012 12:16

Saraçini prezantoi përfitimet nga zbatimi i masave për efikasitet energjetik

Saraçini prezantoi përfitimet nga zbatimi i masave për efikasitet energjetik
Shkup më 19/07/2012 15:26

Lehtësime në marrjen e koncesionit për shfrytëzimin e mineraleve

Lehtësime në marrjen e koncesionit për shfrytëzimin e mineraleve, premtoi ministri i ekonomisë, Valon Saraçini
Shkup më 18/07/2012 15:35

Agjencia për punësim jep kredi prej 3.000 eurove

Kredi prej 3.000 eurove për kompanitë e vogla
më 17/07/2012 14:39

Shtrenjtohet dizeli dhe benzina

Shtrenjtohen benzinat
më 16/07/2012 14:04

Karvani i OEMVP në Kumanovë

Karvani i OEMVP në Kumanovë
Kumanove më 15/07/2012 13:37

Me paratë e IPARD-it blihet mekanizim bujqësor

më 13/07/2012 17:21

OEMVP-ja rrit numrin e ndërmarrjeve

OEMVP-ja rrit numrin e ndërmarrjeve
Tetovë më 13/07/2012 12:53

Gruevski: Tregu financiar në Maqedoni funksionon mirë

Gruevski: Mirë është se kemi sektor të shëndosh financiar dhe bankar i cili është i mbrojtur nga kriza
më 12/07/2012 17:30

Saraçini apelon te zejtarët të shfrytëzojnë subvencionet

Saraçini theksoi se Ministria e Ekonomisë po ndihmon zejtarët me subvencione për mjete, vegla dhe edukim profesional deri në 300.000 denarë
më 11/07/2012 12:52