DHP mbyll dhjetëra ndërmarrje në Ohër

Drejtoria për të Hyra Publike, ka mbyllur dhjetëra ndërmarrje në Ohër që nuk kanë dhënë llogari fiskale
më 27/06/2012 14:42

Do të na vjedhin për gjysmë denari

Nga Organizata për mbrojtjen e konsumatorëve thonë se ata i përfaqësojnë interesat e qytetarëve dhe shumë shpejtë do të ndërmarrin nismë për zgjidhjen e këtij problem
më 25/06/2012 17:56

Vitin e kaluar janë legalizuar 1.412 ndërtime të egra

Vazhdon legalizimi i ndërtimeve pa leje
më 25/06/2012 17:07

IPA marrëveshjet e reja më tërheqëse për bujqit

Interesim më të madh ka për investime në ekonominë bujqësore me qëllim të ristrukturimit dhe mbindërtimit për arritjen e standardeve të BE-së
më 25/06/2012 14:04

Saraçini viziton Likovën

Ministri i ekonomisë Valon Saraçini
Likovë më 24/06/2012 12:01

Maqedonia pjesë e projektit Rrjedha Jugore

Plani së shpejti do të dorëzohet në Qeverinë e Federatës Ruse pas çka do të nënshkruhet, deklaroi drejtori i përgjithshëm i kompanisë ruse të naftës Aleksej Miler
më 22/06/2012 18:31

Gruevski dhe Putin zotohen për rritje të bashkëpunimit ekonomik

Putin dhe Gruevski
Rusi më 21/06/2012 16:56

Wizz Air do të hap 300 vende pune të reja në Maqedoni

Qeveria e Maqedonisë në pajtim me Marrëveshjen e firmosur trevjeçare do të ndajë 306 milionë denarë
më 20/06/2012 14:09

Shtrenjtohen prodhimet kroate që importohen në vend

Në këtë rast do të vlejë Marrëveshja për stabilizim e asocim e cila tërheq ngarkesa me dogana dhe kuata
më 18/06/2012 14:09

“EVN Maqedoni” firmos kontratë me “T-mobile” në vlerë prej 779 mijë euro

Kontrata është ndarë në tender në të cilin morën pjesë tre kompani
më 18/06/2012 13:04