IKEA vjen edhe në Shkup

IKEA vjen edhe në Shkup
Shkup më 20/09/2012 13:43

Qeveria ndërpren procedurën për projektin HEC Çebren dhe Galishte

Më tej thuhet se ky vendim është miratuar në bazë të analizës së hollësishme
Shkup më 18/09/2012 14:27

Në vend të TVSH-së më të lartë, të ulen shpenzimet qeveritare

Opinioni i ekspertëve është befasuar që një masë e tillë jopopullore propozohet nga bashkësia afariste
Shkup më 17/09/2012 10:56

Zyrtare: Maqedonia është në recesion

Maqedonia një hap larg recesionit
Maqedoni më 14/09/2012 11:51

Zgjedhen punëdhënësit më të mirë në Maqedoni për vitin 2012

Zgjedhen kompanitë ku punëtorët janë më të kënaqur
Shkup më 13/09/2012 18:49

Liberalizohet transporti bilateral midis Maqedonisë dhe Norvegjisë

Ministria e Transportit dhe Lidhjeve informon se për automjetet me standard Euro 3 është dakorduar edhe kontingjent prej 150 lejeve bilaterale
më 13/09/2012 14:49

Saraçini: Po shqyrtohen sugjerimet dhe kërkesat e OEMVP-së

Oda Ekonomike e Maqedoniës Veri-Perëndimore kërkon intervenimin e Qeverisë në përmirësimin e gjendjes ekonomike në vend
Shkup më 12/09/2012 13:51

SKOPJE CITY MALL i hap dyert më 4 tetor

Qendra tregtare, përveç shitoreve, do të sigurojë edhe hapësirë për zbavitje dhe stil jete
Shkup më 11/09/2012 12:52

Benzina lirohet për dy denarë, dizeli për një

Benzina
Shkup më 10/09/2012 14:41

Filloi ndërtimi i aksit të autostradës Demir Kapi-Smokvicë

Koridori 10
Maqedoni më 09/09/2012 10:38